Atria Lithells fördubblar säljkraften!
Pressmeddelande Atria Lithells 060817

Som ett led i Atria Lithells tillväxtstrategi ingår bolaget den 1 september ett strategiskt samarbete med Sales Support DK avseende bearbetning av svensk dagligvaruhandel.
–I dag har vi nio egna säljare, men genom samarbetet med Sales Support DK mer än fördubblar vi bearbetningen och detta till samma kostnad som i dag, säger Anders Ahlberg, försäljningsdirektör på Atria Lithells.
Sales Support är ett företag som genom sina fyra säljkårer, och gemensam matinspiratörskår, säljer och marknadsför uppdragsgivares produkter i svensk dagligvaruhandel. Enligt Anders Ahlberg är målsättningen med samarbetet att säkerställa distributionen av företagets produkter och att lyfta effektiviteten av kampanjer och kommande lanseringar.
–Vårt mål är att kraftigt öka vår marknadsandel inom våra strategiska produktområden. En förutsättning för detta är att vi kan säkerställa vår position i butik och utveckla kategorierna tillsammans med våra kunder, säger han.
På Sales Support välkomnar man samarbetet ned Atria Lithells.
–För oss på Sales Support kommer Lithells att bli vårt största uppdrag. Självklart känner vi oss därför mycket glada över att Atria Lithells valde oss. Gemensamt kommer vi att göra allt för att deras kategorier skall växa i butik, säger Pål Netsman på Sales Support.
Sales Support DK bygger för närvarande upp en ny färskvarukår. I portföljen ingår även franska Danone och Schweiziska Emmi. Danone är ett nytt uppdrag från och med 1 september.