Fler länkar till nyheter på GrisPortalen

Sedan några dagar har jag ändrat högerspalten med nyhetssammandraget på sidan "Senaste nytt" på GrisPortalen. Där finns nu även understrukna blå rader. Dessa är endast länkar till andra medier och som regel inga notiser på GrisPortalen.

Nyheterna på GrisPortalen är alltid ett urval. De är av större och mindre betydelse. Genom att ta med fler nyheter som endast länkning till andra medier, ökas utbudet nyheter, även om jag inte skriver dem själv.

Jag anser att det inte är nödvändigt att skriva om alla nyheter, som andra redan berättat om på ett bra sätt. Det är både enklare och snabbare att göra en länk. I första hand går länkarna till medier du troligen normalt inte läser. Nyheter i ATL, Land, m fl, hittar du lätt ändå.

Jag kommer givetvis även i fortsättningen att göra koncentrerade notiser av mycket som händer. Direktlänkarna ska ses som ett komplement.

Nyhetssammanfattningen i högerspalten kom till p g a att en del läsare tyckte det var svårt att snabbt leta upp de senaste nyheterna på "senaste nytt". För en tid sedan började jag även datera nyheterna i nyhetssammandraget.

Nu får vi se hur den här förändringen uppfattas av er läsare. Du får gärna kommentera på gris@agrar.se /LG 080404

Tillbaka till Senaste Nytt